Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با وقوع زلزله در شامگاه بیستم خرداد در حوالی بیرم لارستان، ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز به حالت آماده باش درآمد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدجواد مرادیان، دبیر ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز  گفت: با وقوع زلزله ایی به بزرگی 5/1 ریشتر در حوالی بیرم لارستان در ساعت ۲۰ و ۳۸ دقیقه شامگاه ۲۰ خرداد و پس از تایید خبر، تیم‌های ارزیاب و واکنش سریع برای بررسی وضعیت به محل اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرادیان با اشاره به آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای امدادرسانی به مجروحان احتمالی، اظهار کرد: با پیگیری مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه (EOC)، تمامی بیمارستان‌ها در شهر‌های همجوار و شیراز، پایگاه‌های اورژانس شهرستان‌های همجوار و شیراز و مراکز پیام اورژانس از جمله مراکزی بودند که در نخستین دقایق پس از وقوع زلزله آمادگی‌های لازم را برای امدادرسانی کسب کردند.

دبیر ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن اعلام آمادگی استان‌های هرمزگان و بوشهر در خصوص اعزام تیم‌های درمانی به محل، بیان کرد: پس از وقوع زلزله دوم به بزرگی 5/7 ریشتر در ساعت ۲۱ و ۴۸ دقیقه، اورژانس استان‌های هرمزگان و بوشهر نیز آمادگی خود را برای هرگونه کمک به مناطق زلزله زده اعلام کردند.   مرادیان افزود: هر چند خوشبختانه گزارشی از آسیب به هم استانی‌های عزیز به ثبت نرسیده است، اما ستاد مدیرت بحران دانشگاه در حال آماده باش تا پایدار شدن وضعیت در مناطق زلزله زده می‌ماند و بالگرد‌های اورژانس هوایی فارس، اتوبوس آمبولانس و آمبولانس‌های ویژه اورژانس شیراز در صورت نیاز به مناطق زلزله زده اعزام می‌شوند.

دبیر ستاد مدیریت بحران دانشگاه توصیه کرد: ساکنان مناطق زلزله زده خونسردی خود را حفظ کنند، از دویدن به هنگام زلزله جدا پرهیز کنند، مواظب کودکان و افراد مسن باشند و از خوابیدن یا نشستن زیر پنجره‌های شیشه‌ای خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شیراز زمین لرزه مرکز مدیریت بحران مناطق زلزله زده وقوع زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۱۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش

ایسنا/زنجان مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان گفت: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در زنجان، همه ارگان‌های ذی‌ربط به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

عباس بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه با اعلام هواشناسی بارش‌های خوبی را طی امروز، فردا و روز شنبه در استان شاهد خواهیم بود، اظهار کرد: بنا بر اعلام سازمان مدیریت بحران کشور با تقویت سامانه بارشی از امروز، وقوع رگبار باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، وزش لحظه‌ای باد نسبتا شدید در استان زنجان پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: فعالیت این سامانه از امروز تا روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ادامه می‌یابد و علاوه بر آن دما به صفر و زیر صفر به ویژه در مناطق سردسیر استان می‌رسد.

او، منطقه اثر این سامانه را در همه شهرستان‌های استان عنوان کرد و گفت: تقویت سامانه پرفشار از امروز پنجشنبه تا روز شنبه خواهد بود، به‌ویژه بارندگی‌ها در روز جمعه از ساعت ده صبح الی سه و نیم بامداد شنبه در ارتفاعات مشترک زنجان و طارم، شمال زنجان و ارمغانخانه، در شهرستان ایجرود (زرین‌آباد و حلب) و در شهرستان خدابنده (سهرورد و کرسف) و به ترتیب سایر شهرستان‌ها از جمله سلطانیه، ابهر و خرمدره و ماهنشان، پیش‌بینی شده است.

بابایی تصریح کرد: لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری‌ شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله مخاطراتی است که این سامانه به همراه دارد. 

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان به شهروندان توصیه کرد: در این راستا به هم‌وطنان توصیه می‌شود در سفرهای بین‌شهری، از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز کنند؛ همچنین از فعالیت‌های کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری کنند.

وی گفت: همچنین توصیه می‌شود از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی در برابر بارش توصیه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت